0 Ron
Produs Cantitate Pret
total
Total: 0 Ron
+ 15 cheltuieli de transport
Mergi la casa

Închide

„Observarea de sine”

de Red Hawk

Preț : 30 Ron
Citește aici primele capitole ale cărții.

Prezentare carte
Comandă online
Lansare de carte cu Red Hawk

Ce am pregătit pentru Iunie 2013

Dragilor, iată ce surprize v-am pregătit pentru Iunie 2013.

- Am lucrat cu sârg și drag să traducem și să publicăm în România o carte remarcabilă și foarte prețioasă: Observarea de sine, de Red Hawk.
- L-am convins pe Red Hawk să vină în România la lansarea de carte și să țină un seminar de weekend despre practica observării de sine.
- În plus, Regina Sara Ryan revine în vizită în România și vă invită din nou să o însoţiți în pelerinajul pe care-l realizează în fiecare an în România (de data aceasta dedicat exclusiv 
doamnelor).

Mai jos sunt toate detaliile de-a fir a păr despre evenimentele Good Company din această vară.

Vă invităm să savurăm împreună ce înseamnă a lucra spre dezvoltarea noastră și a lumii în care trăim.

Albinuțele Good Company.

 

Red Hawk (Robert Moore, Ph.D.) este autorul a cinci colecţii de poezie: Journey of the Medicine Man (August House,1983; Walt Whitman Award-finalist); The Art of Dying (Hohm Press, 1999); The Sioux Dog Dance (Cleveland State University; Patterson Poetry Prize-locul doi); The Way of Power (Hohm Press, 1996), Wreckage With A Beating Heart (Hohm Press, 2005) şi Raven’s Paradise (Bright Hill Press , 2010; câştigător al premiului Bright Hill Press National Poetry Book.

iun
20
București
Dezvoltare şi Transformare Lansare de carte "Observarea de sine"
Suntem bucuroși să vă invităm la lansarea unei noi cărți marca Good Company: "Observarea de sine" scrisă de Red Hawk. Împreună cu Red Hawk, la această lansare vor mai participa și Chandrika Taylor și Regina Sara Ryan. Red Hawk va vorbi despre dobândirea atenției interioare, ne va răspunde la întrebări și va oferi dedicații.

În biblioteca Good Company puteți citi primele 4 capitole din Observarea de sine, atât în engleza cât și în română.

Vă invităm să vă înscrieți la acest eveniment folosind formularul de mai jos sau să ne confirmați participarea pe Facebook.

   
iun
21-23
București

 

Un workshop de weekend cu Red Hawk, Chandrika Taylor & Regina Sara Ryan

“Cunoaște-te pe tine însuți” este o străveche învățătură despre trezirea spirituală, aproape orice sistem religios sau filozofic te îndrumă spre ea. Această practică prin care înveți să te “cunoști pe tine însuți” este numită observare de sine .... sau constientizare de sine ... sau reamintire de sine. Dacă nu punem această cunoaștere de sine la baza vieții noastre, vom fi conduși de obișnuințele noastre și vom reacționa mecanic la opiniile și solicitările altora. Nu e de mirare că deseori simțim că viața noastră este superficială, fără sens și profund nesatisfăcătoare, și că relațiile noastre se destramă mult prea de ușor.

 

iun
17
București

 

Reflecții deopotrivă pentru bărbați și femei despre puterea blândeții și nevoia acceptării de sine. Discuția din această seară este despre «Feminin» în general – și nu despre "femei" sau "o anumita femeie". Femininul despre care vom vorbi în seara aceasta este "principiul feminin din creație" - un principiu al cunoașterii, al tăriei, al bucuriei, cultivării, blîndeții, al trupului, al artei, iertării și al ocrotirii Vieții în toate formele ei. Femininul este ceea ce face iubirea posibilă. Fără "ea", cu toții respingem, ridiculizăm și suprimăm adevărata noastră natură printr-un materialism agresiv, prin nevoia de  a avea succes sacrificându-i pe ceilalți, și prin dependența de comfort imediat.

 

iun
27-30
Cheia

 

5 Paşi pe Calea Pelerinajului de-o Viaţă al unei Femei. Regina Sara Ryan ne invită din nou să o însoţim în pelerinajul pe care-l realizează în fiecare an în România. Alături de un grup de 10 femei curajoase pelerine, Regina ne propune să facem câţiva paşi simpli care ne pot transforma călătoria prin viaţă de la o cursă inconştientă, la un voiaj pe care-l putem face din inimă şi cu intenţie.

“Călătoria de o mie de kilometri, începe cu un pas.” – Lao Tsu

 

 

 

 

Suntem bucuroși să împărtășim cu voi ultimul proiect de carte marca Good Company. Anul acesta am tradus și publicat „Observarea de sine”, o carte transformațională și prețioasă, considerată o contribuție unică la literatura învățăturii despre A Patra Cale. Ne-am dorit să facem această carte accesibilă publicului român din dragoste pentru oameni, învățătură și adevăr.  

“Cunoaște-te pe tine însuți” este o străveche învățătură despre trezirea spirituală. Observarea de sine e calea prin care ajungem la această cunoaștere.

 

 

Trimite un mesaj editorului:


Recomandă unui prieten:


Comentarii


×