0 Ron
Produs Cantitate Pret
total
Total: 0 Ron
+ 15 cheltuieli de transport
Mergi la casa

Închide

„Observarea de sine”

de Red Hawk

Preț : 30 Ron
Citește aici primele capitole ale cărții.

Prezentare carte
Comandă online
Lansare de carte cu Red Hawk

Despre 'Respirația Profundă a Sufletului'

Transformare și vindecare prin puterea respirației

Sistemul de vindecare bazat pe respirație dezvoltat de Claus Kostka în 30 de ani de practică continuă, este conceput pentru a te aduce față în față cu toate evenimentele din trecut care ți-au dezechilibrat viața din cursul ei firesc și cu toate condiționările pe care le-ai dobândit în urma acestor evenimente, contiționări care ți-au dezechlibrat și mai mult viața. Acestă metodă este un mod de a lucra cu tine însuți care se bazează pe: terapia primară, re-naștere (rebirthing), respirație intuitivă, re-parenting, meditație și procese kinestezice.
 
În timpul călătoriei de-a lungul vieții ne găsim uneori blocați înlăuntrul nostru. Nimic nu pare să ne ajute și ne simțim în capcana unui cerc vicios de autoînvinuire și emoții blocate. Relațiile cu oamenii pe care îi iubim nu ne mai satisfac, avem probleme cu copiii noștri, munca la serviciu a devenit nepotrivită și începem să avem probleme de sănătate precum migrene, dureri de spate, ulcer și altele de acest fel. În acest stadiu al vieții noastre simțim că soarele s-a ascuns de noi.

 

Aceste seminarii îți vor da posibilitatea unică de a re-experimenta ceva ce nu a mers bine în trecutul tău având în același timp abilitatea și forța unei persoane mature. Acest lucru înseamnă că retrăiești ceva ce ți-a afectat echilibrul, care a fost dureros, dezagreabil, necerut și cu sprijinul atent al lui Claus vei fi capabil acum să dai o nouă rezolvare acelui lucru. Astfel, vei fi capabil să schimbi sau să corectezi decizii nesănătoase legate de viața ta care te chinuie de multă vreme (ex. : “nimeni nu mă iubește”; “nu merit asta”; “nu am nici un drept să fiu aici”; “nu am voie să cer nimic” și așa mai departe). Acum când deja ai luat o nouă decizie, (ex. : “pot fi iubit așa cum sunt”) întoarce-te la viața ta de zi cu zi și vei fi surprins de ce se va întâmpla acolo!

Îmbrățișând puterea tehnicilor de vindecare prin respirație începi să-ți deschizi sistemul energetic intern ceea ce îți sporește percepția spirituală și poți avea experiențe subtile foarte profunde. De exemplu, poți experimenta conectarea la îngerul tău păzitor sau te poți simți complet conectat la toți cei prezenți în cameră încât vei putea să-ți dai seama cine simte ceva anume fără să fie necesar contactul fizic sau vizual cu acea persoană.

Claus obișnuiește să spună despre această practică: “Pe lângă lucrul cu Constelațiile, Respirația Profundă a Sufletului este cea mai rapidă și cea mai puternică tehnică de vindecare prin respirație pe care am experimentat-o vreodată. Sunt absolut sigur că te va ajuta să-ți ușurezi viața încât ea să te împlinească și să te facă să strălucești și mai mult. Dacă îți dorești să faci încă un pas către libertate și transformare personală, nu lipsi de la acest workshop!”

Munca de vindecare prin respirație este concentrată exclusiv pe persoana ta (ceea ce e oarecum diferit de constelații când ne concentrăm pe întregul sistem de familie sau, cel puțin, pe părți ale acestuia.) La workshopurile de respirație vei lucra tot timpul cu propriile tale "probleme" și propriile tale întrebări. TU ca individ vei fi cauza și centrul întregului proces, iar emoțiile și sentimentele tale vor fi în prim plan.

"Acest seminar de respirație și terapie corporală pe care îl ofer l-am dezvoltat în 30 de ani de studiu și la baza lui stau lucrările unor oameni precum : Art Janov (terapie primară), H.v.d.Osten (psihoterapie corporală integrativă), Werner Erhard (lucru contextual), J.Schiff (terapie cathexis), Lee Lozowick (ghid spiritual) și mulți alții. Procesul meu personal ca părinte, soț, prieten și căutător al adevărului, a adăugat condimentele necesare.

Sunt onorat să pot aduce această muncă în România. Contextul final al acestei lucrări este crearea unei lumi care să funcționeze pentru toți oamenii fără ca cineva să fie lăsat pe dinafară." Claus Kostka


Seminariile-atelier facilitate de Claus Kostka în România se desfășoară în două moduri:

- Un seminar mai lung de tipul Rezidențial de Respirația Profundă a Sufletului (retreat), desfășurat într-o zona retrasă, pitorească din România. Departe de zgomotul și stresul vieții cotidiene, timp de 4 zile, participanții vor lucra intens la procesul lor de vindecare și transformare prin procese de respirație, prin meditație și alte procese corporale integrative. Pe parcursul celor 4 zile, participanții vor atinge o profundă și adâncă sensibilitate în relația cu ei înșiși așa cum rareori avem posibilitatea să experimentăm acest lucru în viața noastră.  

- Un seminar mai scurt, numit Weekend de Respirația Profundă a Sufletului, desfășurat în București și care durează 2 zile și o searăSeminarul se adresează atât celor care participă pentru prima oară cât și celor care sunt familiarizați cu acest tip de terapie corporală și care doresc să-și reînprospăteze sau să-și continue munca lor de dezvoltare cu Claus Kostka. Celor care participă pentru prima oară la seminariile de respirație cu Claus, acest weekend le va oferi o introducere în lucrul cu vindecarea prin respirație și psihoterapia corporală integrativă așa cum sunt ele dezvoltate de Claus Kostka.  Ei vor putea vedea ce înseamnă această muncă și cum conduce Claus procesele de respirație.
 

Pentru a afla mai multe despre Claus, puteți citi in pagina dedicată acestuia.
 

Trimite un mesaj editorului:


Recomandă unui prieten:


Comentarii


×