0 Ron
Produs Cantitate Pret
total
Total: 0 Ron
+ 15 cheltuieli de transport
Mergi la casa

Închide

„Observarea de sine”

de Red Hawk

Preț : 30 Ron
Citește aici primele capitole ale cărții.

Prezentare carte
Comandă online
Lansare de carte cu Red Hawk

Constelația Familiei Septembrie

 • Despre constelații familiale


  Seminarul Constelația Familiei este creat pentru persoane sau cupluri care doresc să-și rezolve probleme de viață
  importante și care caută o bază liberă pentru evoluția existenței lor.  Participanții vor avea experiențe revelatoare și vor primi soluții profunde legate de natura bolilor, a problemelor personale și a relațiilor între generații.

  Fiecare dintre noi trăiește într-un sistem familial. Acest sistem este format din diverși oameni: partenerii de cuplu, copiii, părinții si toate celelalte generații dinainte care ne dau moștenirea culturală individuală.
  O mare parte din suferința noastră este legată în mod direct de evenimentele petrecute în trecutul familiilor noastre și de acțiunile străbunilor noștri. Este important să vedem că familia e un sistem care are nevoie de echilibru și iubire pentru a înflori, exact ca și natura.
   

  Atunci când ordinea dragostei într-o familie este întreruptă, generațiile care urmează suferă și pot deveni prizoniere într-un  destin care nu este în realitate al lor și care îi oprește din a-și urma adevărata lor viață. Ne putem afla în această situație fără să vedem acest lucru și fără să înțelegem că repetăm destinul altor membri din familia noastră.

  Atât timp cât nu ne vom regăsi pe noi înșine și "propria noastră viață", nu vom reuși să ne dezvoltăm către întregul nostru potențial într-un mod satisfăcător, nu vom trăi în armonie cu sufletul nostru și nu vom avea liniște interioară. Seminarul “Constelația Familiei“ ne oferă posibilitatea de a ne opri din cercul nesfârșit al acțiunilor pe care le repetăm, deși știm că nu ar trebui să o facem.

  Beneficiile seminarului:

  Seminariile atelier “Constelația Familiei“ se adresează celor care doresc să aducă mai multă armonie și echilibru în viața lor, astfel:
        - să rezolve neînțelegeri, blocaje din familie, din cuplu sau din alte relații;
        - să oprească ciclul înstrăinării, abuzului, violenței și altor disfuncționalități din familie;
        - să lucreze cu dificultăți legate de creșterea copiilor sau situații de familie dureroase (divorț,
       
  părinte unic, pierdere de sarcină, infertilitate, avort, adopție/custodie);
        - să descopere motivele de suferință fizică și emoțională și să înceapă procesul de vindecare
        (ex. migrene, astm, dezordini alimentare, depresii, fobii, atacuri de panică, tendințe de

        sinucidere, droguri, abuz de alcool);
        - să lucreze asupra conflictelor profesionale existente în viața lor;
        - să-și găsească echilibrul în situații limită, boli grave sau moarte;
        - să-și găsească locul lor potrivit în viață;

  Cum se desfășoară seminarul:

  În acest seminar fiecare participant care va dori să lucreze asupra familiei sale va fi întrebat care este dorința inimii sale. Nu avem nevoie de multe informații. Terapeutul va pune câteva întrebări biografice, despre părinți, bunici, parteneri sau situații, în funcție de ceea ce a ales participantul să lucreze. Apoi participantul va alege alte persoane din seminar pentru a reprezenta diverși membri ai familiei sale. El/ea îi va poziționa intuitiv în spațiu. Odată ce sunt poziționați ei încep să se conecteze cu 'câmpul universal' și vor acționa ca și cum energetic ei cunosc persoanele care le reprezintă. Dacă unii reprezentanți nu se vor simți bine în pozițiile lor, aceasta poate fi o indicație că sistemul nu este armonios.

  Terapeutul va repoziționa în spațiu încet, cu mare grijă și cu respect reprezentanții membrilor familiei până când o soluție va fi găsită. În acest caz o soluție înseamnă că toți membrii se vor simți la locul lor și relaxați. Întregul grup va avea experiența acestei soluții ca fiind ceva impresionant și transformator. Unele expresii verbale arhetipale și actiuni vor fi propuse de terapeut pentru a sprijini ca procesul de reconciliere să se întâmple. Acesta este momentul când sufletul începe să danseze și să cânte din nou.

  Când armonia este readusă în sistemul familial, experiența profundă este ca atunci când spui din toata inima: ”Așa este bine pentru mine!”.

  Studiile făcute de-a lungul timpului în astfel de seminarii desfășurate în toată lumea au arătat o posibilitate uimitoare, care ar trebui atent studiată: dragostea urmează aceleași legi indiferent de cultura în care te-ai născut, europeană, asiatică, islamică sau africană.

  Aceste evenimente se adresează de asemenea și terapeuților, psihologilor, asistenților sociali, doctorilor, celor care profesează în domeniul sănătății, care vor avea ocazia să-și dezvolte actul profesional prin această metodă eficientă.

   


  Pentru a afla mai multe despre Claus puteți citi pagina dedicată acestuia.

   

 • Vă invităm să intrați în această lume unică a Constelațiilor Familiale facilitate de către Claus Kostka în România. În aceste seminarii cu participare internațională, puteți să vă înscrieți ca participant, ca observator sau ca invitat la seara de introducere.
  Seminarul “Constelația Familiei“ ne oferă posibilitatea de a restabili ordinea dragostei în familia noastră și de a ne opri din cercul nesfârșit al acțiunilor pe care le repetăm, deși știm că nu ar trebui să o facem.

  Când și cât costa?

  Unde?  Înregistrare


  13 septembrie 2013 - 15 septembrie 2013

  Costul seminarului:
  â–º Participanți: 850 Ron
  â–º Observatori: 315 Ron
  â–º Invitați: 40 Ron


  Programul seminarului:
  â–º Vineri, 13 septembrie 2013 19:00 - 22:00
  â–º Sâmbată, 13 septembrie
  2013 09:00 – 21:00
  â–º Duminică, 13 septembrie
  2013 09:00 - 19:00

  Pe parcursul seminarului vor exista pauze scurte de cafea în care vom oferi și ceai, prăjiturele, fructe. Pauza de prânz va fi aproximativ în intervalul 13:00 - 15:00. Masa de prânz nu este inclusă în costul seminarului.

  Seminarul este deschis participării internaționale, ținut în limba engleză și tradus în limba română. Sunt bineveniți participanți vorbitori de română sau engleză. Comunicarea se poate desfașura în ambele limbi. Persoanele care vin din străinătate pot fi sprijiniți de organizatori în planificarea călătoriei lor (transport, cazare, informații).

  Participanții sunt persoanele care își vor realiza propria constelație familială. Ei vor avea suficient timp să lucreze cu sistemul lor familial și vor putea fi solicitați să ajute în cadrul seminarului ca reprezentanți în constelațiile altor participanți.

  Observatorii sunt persoanele care vor participa în acest seminar, dar nu vor lucra asupra sistemului lor familial. Ei ar putea fi solicitați să ajute în cadrul seminarului ca reprezentanți în constelații. Indiferent dacă vor fi solicitați sau nu, ei vor participa activ și vor putea găsi în acest seminar noi perspective asupra propriilor circumstanțe de viață.

  Invitații sunt persoanele care vor participa doar în seara de introducere unde vor afla mai multe informații teoretice și practice despre metoda de lucru și despre cum se desfășoară o constelație. Dacă invitații doresc să se 
  înscrie la întregul seminar ca observator sau participant, vor trebui sa achite doar diferența de cost între invitat și observator sau participant. 

  Rezervarea locului la seminar se face odată cu plata avansului de 300 Ron pentru participant și 100 Ron pentru observator. Avansul este nereturnabil dacă decizia de a nu mai participa la seminar o comunici organizatorului cu mai puțin de 20 zile înaintea seminarului. Avansul se transferă la următorul eveniment similar dacă neparticiparea la seminar este anunțată cu cel puțin 10 zile înaintea începerii seminarului sau dacă neparticiparea este cauzată de circumstanțe fortuite. Dacă intenția de a nu mai participa este comunicată cu mai puțin de 10 zile înaintea seminarului, nu putem garanta că locul tău în seminar poate fi ocupat de o altă persoană, așadar nu mai putem garanta că avansul tău poate fi transferat la un alt eveniment.

  Rezervările făcute până la 13 august 2013 beneficiază de o reducere de 10%.
  Rezervați-vă locul din timp, seminarul este limitat la un număr de 18 participanți și 18 observatori!

  Mai jos te poți înregistra online. Vei primi prin e-mail mai multe detalii despre participare.
  Dacă nu mai sunt locuri disponibile și dorești să participi la acest seminar, te poți inscrie pe lista de așteptare. În măsura în care apar locuri disponibile datorită renunțării altor participanți, te vom contacta telefonic pentru a-ți comunica posibilitatea participării. Înscrierea pe lista de așteptare nu oferă o garanție că vei putea avea un loc rezervat la seminar dar iți oferă prioritate în cazul în care apar locuri disponibile.

  Organizator: Oana Ionescu  / 0722 923 811
  Prin acest formular o poți contacta pe Oana pentru detalii. Vei primi un răspuns în cel mai scurt timp posibil.

  Unde?


  Centrul Seeds for Happiness
  Str. Fabrica de Chibrituri nr. 16, Sector 4, Bucuresti
  Zona Parc Carol - Autogara Filaret

  Mijloace de transport in comun:
      - Tramvaiul 7, pe ruta Piata Unirii - Progresu
     -  Autobuz 232, pe ruta Piata Unirii - Piata Sudului - Bd. Alex Obregia

  Înregistrare


  < Eveniment încheiat >

 • Testimoniale

  Trebuie să fii logat ca să poți scrie un testimonial.

  Aceasta metoda terapeutica (constelatia familiei) condusa cu atata dragoste si maiestrie de catre Claus, se deosebeste fundamental de celelalte psihoterapii.
  In primul rand prin aplicarea minunata a regulii”vorba misca, exemplul trage”. Astfel, intr-o singura sesiune de terapie, omul vede, simte, aude in jur de 30 de situatii reale, subliniez de viata reala, fara ca cineva sa le fardeze sau sa le modifice catusi de putin. De aici forta extraordinara a acestor vii exemple chiar daca in unele situatii ele s-au derulat cu multi ani, cu foarte multi ani in urma.
  Al doilea mare merit al constelatiei familiei este neimpunerea unor idei subiective, asa zis salvatoare (din partea terapeutului sau din terte parti) in planul de viata al subiectului. Astfel el, subiectul, dupa ce a vazut “exemplul”real petrecut aievea in familia lui, cu efectele si repercursiunile asupra psihicului personal, este ajutat si cu propriul efort va inlatura cauzele nocive, si astfel se va intoarce la o viata normala.
  Prin aceasta terapie noi pacientii intelegem clar si mult mai usor cum sa comunicam cu toti partenerii nostri (de viata sau de alta natura) in sensul de a nu incerca sa le impunem ca planul nostru de viata sa fie partial sau total suprapus peste planurile partenerilor. Astfel vom obtine si noi si ei o liniste a mintii mult dorita.

  M. a scris la 12 iulie 2013


  Nu ?tiu cum func?ioneaz? dar ?tiu c? func?ioneaz?… sau mai correct spus, simt ?i v?d c? func?ioneaz?. Și m? surprinde cat de mult m? reg?sesc în diverse constela?ii, care la prima vedere, nu au nici o leg?tur? cu mine. Din acest motiv am revenit ?i voi continu? s? particip. Cred c? am foarte multe de în?eles ?i de înv??at ?i aceast? metod?, condus? de Claus, care are un dar special în acest sens, m? ajut? foarte mult.
  M? bucur ?i sunt recunosc?toare c? am avut ?ansa ?i deschiderea s? particip la prima sesiune de constela?ii. Sunt sigur? c? voi continua.
  Mul?umesc Claus ?i mul?umesc tuturor celor care fac posibile aceste experien?e.

  D, manager marketing si vanzari a scris la 23 februarie 2013


  Seminarul Constelatia familiei mi-a fost de ajutor atat in plan personal, cat si in plan professional pentru ca m-a ajutat sa stabilesc legaturi mai calde si mai autentice cu cei din jurul meu.
  In acelasi timp mi-au aratat mai clar in ce arii ale vietii mele am de lucrat si care ar fi drumul pe care sa merg ca sa imi ating obiectivele.
  Este o modalitate profunda de a invata cine esti pastrand contactul cu realitatea.

  M., trainer a scris la 23 februarie 2013


  Constela?iile familiale sunt cea mai eficient? forma de terapie pe care am avut ocazia s? o fac sau de care am auzit. Nu sunt multe vorbe, în schimb fondul, esen?a problemelor unui sistem rela?ional, inaccesibile cunoa?terii ra?ionale, intelectuale, con?tiente de multe ori, pentru c? suntem atât de pu?in obi?nui?i s? ne întâlnim si s? ne cunoa?tem sufletele, ies la iveal? ajutându-ne nu doar s? con?tientiz?m ce este în neregul?, dar, în mod minunat, aceast? metoda de lucru permite ?i armonizarea unor astfel de sisteme.
  Rezultatele se v?d începând imediat dar vindecarea continu? timp de s?pt?mâni ?i chiar luni de zile, aducând beneficii semnificative în via?a unui participant.

  I., economist a scris la 23 februarie 2013


  Multe mul?umiri ?i recuno?tin?? pentru organizarea seminarului.

  O., inginer a scris la 23 februarie 2013


  Aceast? metod? ?i seminarul este unul dintre cele mai puternice experien?e de auto-descoperire. Claus este un facilitator excelent în aceast? c?l?torie, foarte calificat ?i competent. În timpul seminarului am sim?it curiozitatea de a m? descoperi. Am aflat si câteva r?spunsuri la întreb?rile mele ?i m? simt încurajat s? continui aceast? experien??. De asemenea, am înv??at multe de la Claus ?i am primit noi perspective care s? m? ajute s? ob?in chiar ?i o via?? mai bun? pentru mine ?i iubita mea.
  Va multumim Claus ?i Oana pentru atentia binevoitoare pe care o acordati participan?ilor.

  B., sociolog a scris la 23 februarie 2013


  Trairi interesante, de o intensitate enorm?, energie mult?, inimi deschise, schimbarea destinelor.
  Totul este magic ca într-o poveste ce devine cu pa?i mici adev?rat?.
  M? închin în fata ta Maestre.
  Mul?umesc ?i sunt recunosc?toare pentru tot.

  S., economist a scris la 23 februarie 2013


  Este al treilea seminar de constela?ii familial la care particip ?i sunt uimit? de cat de mult te poate ajuta s? în?elegi mai bine si s? accep?i anumite blocaje sau situa?ii din propria viat?.
  A fost un week-end plin de emo?ii ie?ite la suprafa??, sentimente uneori uitate, experien?e precum iertarea sau acceptarea sau reconectarea la propriile r?d?cini. Mul?umesc!

  I., economist a scris la 23 februarie 2013


  Admir foarte mult munca lui Claus iar seminariile acestea mi-au schimbat via?a. M? simt foarte încrez?toare în ceea ce se întâmpl? aici. Pentru mine este extraordinar cum deja de dou? ori am reu?it s? m? deschid si s? pot arata unui întreg grup de oameni p?r?i mai întunecate ale sufletului meu. Acest lucru s-a întâmplat datorit? atmosferei, cadrului securizant creat de Claus. Pur ?i simplu ?tiu c? merge ?i de fiecare dat? când vin m? simt în siguran?? s? lucrez chiar pe problema principal? din acest moment. Va mul?umesc din suflet!

  A., logoped a scris la 23 februarie 2013


  Ceea ce mi-a placut cel mai mult a fost atmosfera pa?nic? pe care a?i reu?it s? o crea?i în grup. Am fost impresionat de cât de situa?ii grele din trecut au fost adu?i în cele din urm? într-o energie bun? ?i pozitiv. Sunt cu un pas mai departe în evolu?ia mea.
  V? mul?umim!
  P.S. Deja ?tiu pe ce mi-ar pl?cea s? lucrez data viitoare.

  M., coach a scris la 23 februarie 2013


  Un loc minunat pentru vindecarea ranilor sufletesti adânci ?i alinarea durerii.

  M., antreprenor a scris la 23 februarie 2013


  Constela?ia familiei este o metod? de dezvoltare personal? care permite vindecarea rela?iilor. Ce am sim?it în acest spa?iu mi-a redat bucuria de a tr?i ?i mi-a deschis nu una, ci cel pu?in dou?zeci de perspective asupra evenimentelor din via?a mea de pân? acum. Acum privesc cu mai mult? relaxare ?i în?elepciune înainte. Fascina?ia mea pentru trecut a luat sfâr?it.

  M., farmacist a scris la 23 februarie 2013


  Seminarul constela?ia familiei este o experien?? de suflet, care te adduce mai aproape de sine, în care te redescoperi ca om; un “exerci?iu” prin care i?i rezolvi problem, blocaje ?i i?i g?se?ti armonia între ce gânde?ti, ce sim?i ?i cum ac?ionezi.
  Mii de mul?umiri Claus pentru munca minunat? pe care o faci cu excelen??!
  P.S. cu mare drag voi reveni …

  A., manager a scris la 23 februarie 2013


  Impresionant. Cald. Emo?ionant. Eliberator. Relevant.
  Cuvântul cu care inched aceast? sesiune este “Recuno?tin??” Dup? nici 2 zile am reu?it s? iert ?i am g?sit iertarea. Sunt în pace.
  Claus este omul potrivit la momentul potrivit. Interesat, grijuliu, sigur g?se?te calea pe care tu nici nu o b?nuie?ti pentru a te elibera de toate poverile pe care le cuno?ti sau nu.

  A., manager a scris la 23 februarie 2013


  Am participat pentru prim? dat? la un astfel de seminar, dup? ce am citit cartea lui Claus. A?tept?rile mele au fost c? m? voi sim?i bine, îmi va face placer s? petrec 2 zile la acest seminar, s? îl întâlnesc pe Claus ?i al?i oameni interesan?i.
  A fost mai mult decât am a?teptat, de?i am participat c? ?i observator, am sim?it emo?ii foarte profunde, care au însemnat ?i o cale spre vindecarea unor râni adânci.
  Întâlnirea cu Claus a fost o ?ans? unic?, o u?? spre o viat? mai bun?, pe care mi-o doresc pentru mine ?i pentru familia mea. Este un invatator, dedicate celor care îl înconjoar? ?i un îndrum?tor extraordinary spre cunoa?terea de sine. Îi mul?umesc pentru aceasta ?ans?.

  B., sociolog a scris la 23 februarie 2013


  Dup? mai bine de un an de terapie , în sfâr?it, am in?eles dinamica rela?iei cu mama mea. Și, se pare, c? ast?zi am f?cut un pas mare spre a vindea aceast? rela?ie si de asemenea spre a primi înapoi o parte din sufletul meu care era pierdut de atât de multe genera?ii. Mul?umesc !

  D, advertising executive a scris la 12 octombrie 2012


  Constela?iile familiale chiar lucreaza. Efectul este vizibil chiar observator fiind. I?i schimb? rela?iile din viata ta, iar experienta celorlal?i devine un fel de intelepciune pentru tine. Claus este un suflet mare, care te imbogateste si ?tie mereu de ce ai nevoie. Multumesc ca am avut posibilitatea sa iau de la el pu?in? intelepciune.

  C., economist a scris la 12 octombrie 2012


  Particip pentru a patra oara. În acest weekend am lucrat o constela?ie care m-a ajutat s?-mi recunosc problemele pe care le am in familie, mi-a indicat exact ce trebuie s? lucrez in procesul de terapie si ce trebuie s? schimb. A?a am in?eles ce vor copiii mei de la mine. Din suflet ii mul?umesc lui Claus. Este o persoana care m-a ajutat s? inva? s? traiesc.

  O., inginer a scris la 12 octombrie 2012


  Un seminar profund, imi vine s? spun “o solu?ie” pentru problemele vie?ii, pentru un nou inceput! O experien?a absolut inedit?, unic? pentru care ii mul?umesc din inima lui Claus. Sunt mai mult decat recunosc?toare. Keep one doing this job!

  A., manager a scris la 12 octombrie 2012


  O experien?? extraordinar?, chiar si in calitatea de observator. M-am reg?sit in aproape fiecare constela?ie si acest lucru mi-a permis sa descop?r lucruri extraordinare despre mine si s? ma vindec. Mul?umesc si abia astept s? revin.

  A., jurist a scris la 12 octombrie 2012


  Am revenit din curiozitate, dar si pentru ca, desi la o vârsta destul de matura (62 ani), nu sunt inc? impacat? cu mine, nu sunt mul?umit? de mine. Pe parcursul seminarului am constatat c? ar trebui s? fac cam 5-6 constela?ii pentru a-mi pune via?a cât de cât în ordine. La inceput nu in?elegeam cum func?ioneaz? “curgerea energiilor” pân? când am fost aleas? s? fac parte dintr-o constela?ie ?i atunci am sim?it efectiv “ceva” legat de persoana pe care o reprezentam, dar totul s-a imbinat si cu propriile mele trairi. Nu stiu daca e normal, daca toata lumea reactioneaz? a?a sau dac? al?ii reu?esc s? se deta?eze pe deplin, s? se “umple” de persoana pe care o reprezint?. Una peste alta a fost o experien?? extraordinar? pe care de abia a?tept s? o repet si cu siguran?? voi face, in timp, cele 5-6 constelatii care s?-mi limpezeasca si lini?teasc? via?a. Multumesc Claus pentru profesionalism, umor si r?bdare.

  C., traducator a scris la 12 octombrie 2012


  Seminarul Constela?ia familiei m-a ajutat s? devin ce mi-am dorit toat? via?a s? fiu ?i fie nu am ?tiut cum, fie nu am îndr?znit.
  Am descoperit c? de?i ?tiam multe lucruri despre mine, nu aveam cum s? ?tiu lucruri legate de familia mea de origine pân? la str?mo?ii mei îndep?rta?i.
  De?i uneori ne este greu s? în?elegem, suntem hr?ni?i, alimenta?i de rela?ia cu ace?tia, ei sunt parte din noi la un nivel foarte profund.
  Constela?ia familiei m-a ajutat s? scap de frici care uneori m? împiedicau s? func?ionez normal, s? îmi în?eleg trairile sau s? m? bucur de viat?. Acum sunt o persoana mai încrez?toare ?i chiar cred c? pot avea o viat?.

  M., trainer & coach a scris la 12 octombrie 2012


  Este primul seminar la care particip. Am aflat lucruri uimitoare, am înv??at sau cel pu?in am pl?cerea s? cred c? am înv??at s? m? port cu copiii mei care au 32 ani ?i respectiv 28.
  Încerc s? le las spa?iu, s? nu îi mai sufoc cu dragostea mea care uneori este în?eleas? gre?it.
  Dup? 2 zile ?i jum?tate petrecute aici am senza?ia c? mi s-a luat un val de pe ochi, v?d lumea, rela?ia mea cu copiii ?i so?ul ?i oameni din jur, diferit, adic? relaxat, uneori chiar entuziast.

  Z., casnic? a scris la 12 octombrie 2012


  Apreciez seriozitatea, profesionalismul ?i delicate?ea domnului Kostka în procesul terapeutic. În urma lucrului, atât constela?ia mea, cat ?i în celelalte, nu numai c? mi s-au clarificat foarte multe lucruri în minte, dar, la nivel profund, emo?ional, sunt revigorat?, mai clar? ?i mai centrat?. Toat? recuno?tin?? mea.

  V., inginer a scris la 12 octombrie 2012


  Revelator… pozitiv… benefic
  Este incredibil s? po?i creea un grup în care energia s? aib? o for?? atât de mare încât s? ai curajul de “a te dezbrac? la pielea goal?” f?r? s? fii judecat, f?r? s?-?i fie ru?ine, ci dimpotriv? de a te ajut? s?-?i g?se?ti r?spunsurile c?utate. Mul?umesc!

  T., economist a scris la 12 octombrie 2012


  Aceast? munc? de vindecare prin constela?ii familiale a lui Claus Kostka, pe care o cunosc de 12 ani ?i la care am participat de mai multe ori, m-a ajutat foarte mult în procesul meu de dezvoltare personal? c?t ?i de a privi de la un nivel mai înalt, pa?ii necesari fiec?ruia în dezvoltarea uman?.
  Cum s? facem ace?ti pa?i f?râ s? restabilim întâi ordinea dragostei?

  Aceast? metod? este genial? iar munca lui Claus este impecabil? în intui?ia lui m?iastr? combinat? cu experien?a lui îndelungat? de terapeut.

  D Z, Biolog, Freiburg a scris la 01 iulie 2012


  În acest seminar cu Claus am sim?it ?i în?eles cu adev?rat în ce mod suntem noi oamenii interconecta?i ?i cum genera?iile trecute influen?eaz? genera?ia noastr? ?i cum noi vom impacta la randul nostru genera?iile viitoare. Claus este un facilitator extraordinar. Are o intui?ie remarcabil? iar în preajma lui lucrurile cap?t? claritate ?i alegerile devin simplu de f?cut. Prin constela?iile facilitate de el am v?zut ?i am completat chestiuni foarte importante din via?a mea. Un alt impact important pentru mine a fost s? particip în constela?ii ca reprezentant. A fost o lec?ie de umanitate pentru mine s? simt sentimente pe credeam c? le în?eleg ?i le ?tiu dar de fapt niciodat? le sim?isem la acela?i nivel de profunzime.

  S?-l cunosc pe Claus ?i s? particip la seminariile lui e pentru mine un beneficiu personal de a-mi completa blocajele personale ?i familiale dar ?i o surs? continu? de inspira?ie ?i în?elepciune în via??.

  R D, informatician, 40 ani, Bucuresti a scris la 30 iunie 2012


Articole și evenimente similare:

Trimite un mesaj organizatorului:


Recomandă unui prieten:


×