0 Ron
Produs Cantitate Pret
total
Total: 0 Ron
+ 15 cheltuieli de transport
Mergi la casa

Închide

„Observarea de sine”

de Red Hawk

Preț : 30 Ron
Citește aici primele capitole ale cărții.

Prezentare carte
Comandă online
Lansare de carte cu Red Hawk

Weekend 'Respirația Profundă a Sufletului' septembrie

 • Despre 'Respirația Profundă a Sufletului'

  Transformare şi vindecare prin puterea respiraţiei

  Sistemul de vindecare bazat pe respirație dezvoltat de Claus Kostka în 30 de ani de practică continuă, este conceput pentru a te aduce faţă în faţă cu toate evenimentele din trecut care ți-au dezechilibrat viaţa din cursul ei firesc şi cu toate condiționările pe care le-ai dobândit în urma acestor evenimente, contiționări care ți-au dezechlibrat și mai mult viața. Acestă metodă este un mod de a lucra cu tine însuți care se bazează pe: terapia primară, re-naștere (rebirthing), respiraţie intuitivă, re-parenting, meditaţie şi procese kinestezice.
   
  În timpul călătoriei de-a lungul vieții ne găsim uneori blocați înlăuntrul nostru. Nimic nu pare să ne ajute și ne simțim în capcana unui cerc vicios de autoînvinuire și emoții blocate. Relațiile cu oamenii pe care îi iubim nu ne mai satisfac, avem probleme cu copiii noștri, munca la serviciu a devenit nepotrivită și începem să avem probleme de sănătate precum migrene, dureri de spate, ulcer și altele de acest fel. În acest stadiu al vieții noastre simțim că soarele s-a ascuns de noi.

   

  Aceste seminarii îţi vor da posibilitatea unică de a re-experimenta ceva ce nu a mers bine în trecutul tău având în acelaşi timp abilitatea şi forţa unei persoane mature. Acest lucru înseamnă că retrăieşti ceva ce ţi-a afectat echilibrul, care a fost dureros, dezagreabil, necerut şi cu sprijinul atent al lui Claus vei fi capabil acum să dai o nouă rezolvare acelui lucru. Astfel, vei fi capabil să schimbi sau să corectezi decizii nesănătoase legate de viaţa ta care te chinuie de multă vreme (ex. : “nimeni nu mă iubeşte”; “nu merit asta”; “nu am nici un drept să fiu aici”; “nu am voie să cer nimic” şi aşa mai departe). Acum când deja ai luat o nouă decizie, (ex. : “pot fi iubit aşa cum sunt”) întoarce-te la viaţa ta de zi cu zi şi vei fi surprins de ce se va întâmpla acolo!

  Îmbrăţişând puterea tehnicilor de vindecare prin respiraţie începi să-ţi deschizi sistemul energetic intern ceea ce îţi sporeşte percepţia spirituală şi poţi avea experienţe subtile foarte profunde. De exemplu, poţi experimenta conectarea la îngerul tău păzitor sau te poţi simţi complet conectat la toţi cei prezenţi în cameră încât vei putea să-ţi dai seama cine simte ceva anume fără să fie necesar contactul fizic sau vizual cu acea persoană.

  Claus obişnuieşte să spună despre această practică: “Pe lângă lucrul cu Constelaţiile, Respirația Profundă a Sufletului este cea mai rapidă şi cea mai puternică tehnică de vindecare prin respiraţie pe care am experimentat-o vreodată. Sunt absolut sigur că te va ajuta să-ţi ușurezi viaţa încât ea să te împlinească şi să te facă să străluceşti şi mai mult. Dacă îţi doreşti să faci încă un pas către libertate şi transformare personală, nu lipsi de la acest workshop!”

  Munca de vindecare prin respiraţie este concentrată exclusiv pe persoana ta (ceea ce e oarecum diferit de constelaţii când ne concentrăm pe întregul sistem de familie sau, cel puţin, pe părţi ale acestuia.) La workshopurile de respiraţie vei lucra tot timpul cu propriile tale "probleme" şi propriile tale întrebări. TU ca individ vei fi cauza și centrul întregului proces, iar emoțiile și sentimentele tale vor fi în prim plan.

  "Acest seminar de respiraţie şi terapie corporală pe care îl ofer l-am dezvoltat în 30 de ani de studiu şi la baza lui stau lucrările unor oameni precum : Art Janov (terapie primară), H.v.d.Osten (psihoterapie corporală integrativă), Werner Erhard (lucru contextual), J.Schiff (terapie cathexis), Lee Lozowick (ghid spiritual) şi mulți alţii. Procesul meu personal ca părinte, soţ, prieten şi căutător al adevărului, a adăugat condimentele necesare.

  Sunt onorat să pot aduce această muncă în România. Contextul final al acestei lucrări este crearea unei lumi care să funcționeze pentru toţi oamenii fără ca cineva să fie lăsat pe dinafară." Claus Kostka


  Seminariile-atelier facilitate de Claus Kostka în România se desfășoară în două moduri:

  - Un seminar mai lung de tipul Rezidențial de Respirația Profundă a Sufletului (retreat), desfășurat într-o zona retrasă, pitorească din România. Departe de zgomotul și stresul vieții cotidiene, timp de 4 zile, participanții vor lucra intens la procesul lor de vindecare și transformare prin procese de respirație, prin meditație și alte procese corporale integrative. Pe parcursul celor 4 zile, participanții vor atinge o profundă și adâncă sensibilitate în relația cu ei înșiși așa cum rareori avem posibilitatea să experimentăm acest lucru în viața noastră.  

  - Un seminar mai scurt, numit Weekend de Respirația Profundă a Sufletului, desfășurat în București și care durează 2 zile și o searăSeminarul se adresează atât celor care participă pentru prima oară cât și celor care sunt familiarizați cu acest tip de terapie corporală și care doresc să-și reînprospăteze sau să-și continue munca lor de dezvoltare cu Claus Kostka. Celor care participă pentru prima oară la seminariile de respirație cu Claus, acest weekend le va oferi o introducere în lucrul cu vindecarea prin respirație și psihoterapia corporală integrativă aşa cum sunt ele dezvoltate de Claus Kostka.  Ei vor putea vedea ce înseamnă această muncă și cum conduce Claus procesele de respirație.
   

  Pentru a afla mai multe despre Claus, puteţi citi in pagina dedicată acestuia.
   

 • Sistemul de vindecare bazat pe respirație dezvoltat de Claus Kostka în 30 de ani de practică continuă, este conceput pentru a te aduce faţă în faţă cu toate evenimentele din trecut care ți-au dezechilibrat viaţa din cursul ei firesc şi cu toate condiționările pe care le-ai dobândit în urma acestor evenimente, condiționări care ți-au dezechlibrat și mai mult viața. Acestă metodă este un mod de a lucra cu tine însuți care se bazează pe: terapia primară, re-naștere (rebirthing), respiraţie intuitivă, re-parenting, meditaţie şi procese kinestezice.

  Când și cât costa?

  Unde?  Înregistrare


  20 septembrie 2013 - 22 septembrie 2013

  Costul seminarului: 850 Ron

  Programul seminarului:
  ►Vineri, 20 septembrie 2013 19:00 - 22:00
  ►Sâmbătă, 21 septembrie 2013 09:00 – 21:00
  ►Duminică, 22 septembrie 2013 09:00 - 14:00


  Pe parcursul seminarului vor exista pauze scurte de cafea în care se oferă ceai, prăjiturele, fructe. Pauza de prânz va fi aproximativ în intervalul 13:00 - 15:00. Masa de prânz nu este inclusă în costul seminarului.

  Seminarul este deschis participării internaţionale, ţinut în limba engleză şi tradus în limba română. Sunt bineveniţi participanţi vorbitori de română sau engleză. Comunicarea se poate desfăşura în ambele limbi. Persoanele care vin din străinătate pot fi sprijiniţi de organizatori în planificarea călătoriei lor (transport, cazare, informaţii).

  Rezervarea locului la seminar se face odată cu plata avansului de 400 Ron.
  Avansul este nereturnabil dacă decizia de a nu mai participa la seminar o comunici organizatorului cu mai puţin de 20 zile înaintea seminarului. Avansul se transferă la următorul eveniment similar dacă neparticiparea la seminar este anunțată cu cel puțin 10 zile înaintea începerii seminarului sau dacă neparticiparea este cauzată de circumstanțe fortuite. Dacă intenţia de a nu mai participa este comunicată cu mai puţin de 10 zile înaintea seminarului, nu putem garanta că locul tău în seminar poate fi ocupat de o altă persoană, aşadar nu mai putem garanta că avansul tău poate fi trasferat la un alt eveniment.


  Persoanele care se înscriu și plătesc avansul până la 20 august beneficiază de 10% reducere.
  Participanții care fac parte din aceiași familie (soț-soție sau părinte-copil) pot primi
  suplimentar o reducere de 5%. Dacă doriți să beneficiați de această reducere vă rugăm să menționați acest lucru la înscrierea în seminar.
  Rezervaţi-vă locul din timp, seminarul este limitat la 18 participanţi!  

  Mai jos te poți înregistra online. Vei primi prin e-mail mai multe detalii despre participare.
  Dacă nu mai sunt locuri disponibile și dorești să participi la acest seminar, te poți inscrie pe lista de așteptare. În măsura în care apar locuri disponibile datorită renunțării altor participanți, te vom contacta telefonic pentru a-ți comunica posibilitatea participării. Înscrierea pe lista de așteptare nu oferă o garanție că vei putea avea un loc rezervat la seminar dar iți oferă prioritate în cazul în care apar locuri disponibile.

  Organizator: Oana Ionescu  / 0722 923 811
  Prin acest formular o poți contacta pe Oana pentru detalii. Vei primi un răspuns în cel mai scurt timp posibil.

  Unde?


  Centrul Seeds for Happiness
  Str. Fabrica de Chibrituri nr. 16, Sector 4, Bucuresti
  Zona Parc Carol - Autogara Filaret

  Mijloace de transport in comun:
      - Tramvaiul 7, pe ruta Piata Unirii - Progresu
     -  Autobuz 232, pe ruta Piata Unirii - Piata Sudului - Bd. Alex Obregia

  Înregistrare


  < Eveniment încheiat >

 • Testimoniale

  Trebuie să fii logat ca să poți scrie un testimonial.

  O experienta unica, profunda, de descoperire de sine si cunoastere de sine. Sunt recunoscator lui Claus pentru lucrul pe care il face cu si pentru noi.

  R, economist a scris la 22 noiembrie 2013


  Seminarul de Respiratia sufletului este pentru mine o experienta intensa si revelatoare, o calatorie inapoi „acasa”. In corp, aici si acum. Multumesc . Claus creaza un spatiu safe si benefic pentru acest tip de munca/lucru cu sine.

  A a scris la 22 noiembrie 2013


  A fost un weekend care a durat mai mult decat celelalte, parca a trecut foarte mult timp de cand a inceput aceasta „aventura” vineri seara. Stiam din participarea anterioara la un weekend similar cat de intens este si cat de „puternice” sunt trairile pe care le elibereaza, motiv pentru care am intrat destul de anxioasa in lucrul propriu-zis.
  Totul a fost insa perfect, va trabui sa invat sa am mai multa incredere in inteligenta minunata a sinelui meu inconstient (sau poate supraconstient), pentru ca nu m-am confruntat cu nimic destabilizator – eu traversand in acest moment o perioada de fragilitate sporita. In rest, mult profesionalism, multa dedicatie, multa experienta in lucrul cu oamenii, taote in persoana unui terapeut cu vocatie, minunat – Claus Kostka. Multumesc!

  I, economist a scris la 22 noiembrie 2013


  Este uimitor sa afli cate energii sunt in noi. Descoperi faptul ca noi nu suntem doar carne si os, ci multa, foarte multa energie. Din pacate nu suntem educati sa o constientizam si apoi sa o utilizam. Energia noastra, energia celor din jurul nostru, energia Pamantului, energia Universului. La scoala invatam matematica, fizica, chimie si multe alte materii din care pe unele le utilizam, pe altele le uitam instantaneu. De ce nu invatam si despre energie? Crestem, ajungem cu eforturi imense „oameni mari” si caram cu noi atata povara, atat de multa suferinta! De ce? Fiindca nimeni nu ne invata cum sa scapam de ea.
  Sa fii liber!
  Sa faci ceea ce sufletul tau te indeamna!
  Sa iubesti!
  Sa daruiesti iubire!
  Sa primesti iubire!
  Oare de ce aceste lucruri sunt atat de greu de infaptuit? Atat de greu de gasit? Atat de greu de inteles?
  Oare eu voi putea vreodata sa imi inteleg energiile?
  Klaus mi-a oferit un inceput, mi-a oferit o cale!

  P, Inginer a scris la 22 noiembrie 2013


  Pace, liniste, relaxare ... extrem de multe lacrimi, mult mai multe decat mi-am inchipuit. Am avut sentimentul ca sunt in bratele cuiva care stie ce am nevoie, stie cum sa ma imbratiseze ... din priviri, din zambet, din ganduri si nu neaparat in bratele fizice.
  Explicatii clare, simple, profesionale care te fac sa intelegi ca poti avea increderea ca stie Claus ce face cu fiecare.
  Abia am inceput sa sap si am vazut ca miezul fierbinte e adanc, poate asa cum si nucleul pamantului e foarte adanc, dar tine pamantul laolalta si-i da totusi energie de acolo din profunzime.
  Senzatia cu care plec e ca „mai vreau” ... si mai vreau multe, desi nu stiu inca exact ce, dar am incredera ca voi descoperi ce-mi trebuie

  M, medic a scris la 22 noiembrie 2013


  A fost o experienta uimitoare. Nu ma asteptam sa traiesc aceste experiente. Mi-am constientizat nevoia de a refuza si de a spune cand ma doare ceva. Mai mult decat atat m-am deschis sper a privi dragostea sotului, a mamei, a tatalui si a surorii mele. Sunt pregatita sa simt!!!
  Iti multumesc Claus si le multumesc si participantilor la seminar.

  C, profesoara a scris la 22 noiembrie 2013


  Fiecare seminar ma ajuta nu numai sa ma descopar, ci sa ma si construiesc. Si totul se intampla cu foarte multa blandete.

  O, jurist a scris la 22 noiembrie 2013


  La finele primului seminar de „respiratii” am simtit ca am ajuns – sub „bagheta” lui Claus in zone ale sufletului meu pe care in cel mai bun caz le-am banuit, dar in care nu am ajuns cu adevarat.

  C, Inginer a scris la 22 noiembrie 2013


  Prin participarea la acest seminar mi-am continuat procesul de transformare personala si mi-am gasit posibilitatea in timpul acestui weekend de a fiu eu cu mine, de a descoperi lucruri si a veni in contact cu parti pe care nu le pot accesa de altfel intr-un alt mod. O oportunitate de a afla care imi sunt piedicile sau franele si de a ma putea elibera de lucruri care ma opresc sa fiu eu.
  Ii multumesc lui Claus si astept cu emotie urmatoarea intalnire.

  B, medic a scris la 22 noiembrie 2013


  M-a impresionat sedinta de atingeri. Am primit foarte multa compasiune, caldura si energie.

  L, economist a scris la 22 noiembrie 2013


  Metoda „Respiratia sufletului” utilizata de Claus, este cea mai eficienta terapie incercata de mine. Fara o pregatire prealabila dupa un seminar cu Claus, obtin multe rezultate benefice pentru mine, intr-un timp scurt, dar care tin o durata indelungata.
  Cu fiecare seminar realizez noi pasi si progrese spre cunoasterea de sine. Multumesc Claus pentru ajutorul tau. Cu profunda recunostinta.

  B, Sociolog a scris la 22 noiembrie 2013


  Experiente inedite, regasirea de sine; am stat cu mine mult, cu bucurie, am avut acces de cateva ori la fiinta din mine, care se numeste „dragoste”.
  Iau cu mine cateva exercitii care sa ma sprijine sa ma regasesc. Multumesc !!!

  C, economist a scris la 22 noiembrie 2013


  Experienţa vieţii mele de până acum! Pe scurt: m-am simţit atât de vie! Sunt foarte recunoscătoare.
  M-am deschis în faţa lumii, lui DUMNEZEU, Iubirii; nici măcar nu puteam cuprinde cu mintea aşa profunzime!
  Cu sufletul spun Mii de mulţumiri lui Claus, admir implicarea, devotamentul, dăruirea cu care ne ghidează în această „călătorie înspre interior”. Absolut de excepţie această săptămână! EXIST, TRĂIESC , IUBESC, RESPIR!!! SIMT VIAŢA! Sunt fericităăăăăă!!!
  P.S: acum simt şi ştiu mai mult decât „ ce se vede” :)

  A., Manager a scris la 12 iulie 2013


  Un proces de vindecare frumos. O cale dificilă şi dură înapoi către adevărata mea frumuseţe, către sufletul şi trupul meu.
  O lecţie frumoasă şi umilitoare (la început) despre UMILINŢĂ, COMPASIUNE, IUBIRE, ADEVĂR, FRUMUSEŢE. A fost plin de autenticitate, integritate, responsabilitate şi legături umane.
  M-am eliberat. Sunt liberă să strălucesc!
  VĂ IUBESC PE TOŢI!

  X. a scris la 12 iulie 2013


  Există oare un loc unde te poţi găsi? Şi dacă da, cum poate fi găsit? Mă voi pierde pe drum? Nu am harta. Oare ştie cineva drumul? Poate fi împărtăşit?
  Totul începe de la speranţa de a împărtăşi care vine din exterior şi spune: “Întinde-te pe saltea, simte-ţi corpul, descoperă care părţi sunt reci şi tensionate, şi care părţi sunt calde şi relaxate.”
  Pentru mine calea a pornit din afară spre înăuntru. Aici căutarea mea a găsit un răspuns. Răspunsul a fost că am motive să mă iubesc. Şi acesta este un izvor bun pentru creaţie, cu grija necesară.

  E., psiholog a scris la 12 iulie 2013


  Am venit la acest Seminar de Respiraţie fără un ţel anume (sau poate cu prea multe :)) şi cu multă speranţă şi încredere că voi găsi o cale spre vindecare.
  Când l-am întâlnit pe Claus prima dată (la Constelaţii) am fost sigură că am găsit ghidul perfect pe calea mea de vindecare către o viaţă mai bună. După acest seminar mi-am dat seama că nu ştiam nimic despre îndemânarea lui Claus! Seminarul de Respiraţie a fost o experienţă miraculoasă şi revelatoare. Am trecut de “faza de impresii” acum şi văd o cunoaştere adâncă, grijă, compasiune şi excelenţă în a conduce acest tip de terapie. Întotdeauna m-am simţit în siguranţă, pe calea potrivită pentru mine.
  Acest seminar a fost o experienţă transformatoare, de descoperire, una pe care nu o voi uita niciodată, şi un nou început pentru mine, ca fiinţă umană unică. Mi-am atins scopul cel mai puternic, acela de a fi o mamă mai bună!
  Mulţumesc, Claus! Îţi păstrez un loc adânc, recunoscător şi iubitor în inima mea!

  B., Sociolog a scris la 12 iulie 2013


  O combinaţie inspirată de tehnici care înfrâng barierele şi deschid porţile celor mai intime colţuri ascunse ale sufletului meu. Nu voi mai pierde nici măcar o respiraţie, fie ea rezidențial sau de weekend. Vreau să am cât mai des ocazia să descătuşez forţele ascunse în mine, să le scot la lumina zilei şi să le privesc în ochi, să ne cunoaştem şi să ne împrietenim, să ne potenţăm reciproc, sau poate să ne înfruntăm… plec cu aşteptarea revenirii.

  R., Trainer comunicare relationala a scris la 12 iulie 2013


  Zilele acestea au fost relaxare, fluiditate, flexibilitate, tandreţe, compasiune, non-judecată, bucurie, plâns de vindecare, zile bine meritate de mine!
  Mulţumesc că sunt aşa cum sunt pentru mine şi pentru oamenii din viaţa mea!

  A. , medic a scris la 12 iulie 2013


  Aceste câteva zile mi-au redat vitalitatea, energia, pofta de viaţă, şi m-au făcut să îmi reconsider întreaga existență. Înainte de rezidențial eram înţepenită, deprimată, obosită, şi aveam o mulţime de întrebări. Nu îi lăsăm pe ceilalţi să se apropie de mine, iar mie nu îmi dădeam voie să simt emoţii. Am descoperit că am un corp inteligent şi multă creativitate. Am descoperit că în jurul meu există oameni cu aceleaşi întrebări ca şi mine şi i-am acceptat parţial (e un progres!). Mi-am făcut prieteni şi m-am distrat cum nu am mai făcut-o din copilărie. Se lucrează intens, este profund, dar merită fiecare secundă.

  M., liber profesionist a scris la 12 iulie 2013


  Rezidenţialul de Respiraţie a fost o perioadă intensă, cu multe emoţii eliberate şi răni ale corpului emoţional vindecate. Am depăşit multe bariere artificial create, am experimentat multe senzaţii noi, trăiri intense şi multă armonie. Finalul a creat o conexiune intensă cu toţi cei din jur, o legătură de neuitat a sufletelor.
  Mulţumesc! :)

  C., Project Manager IT a scris la 12 iulie 2013


  Ca de obicei, nu prea ştiu cum să încep, dar îmi fac curaj şi am să încerc să aştern câteva cuvinte.
  Am ajuns la Pârâul Rece după ce am avut câteva zile de îndoieli dacă să vin sau nu. Până la urmă am sosit, fără aşteptări, fără subiecte la care să lucrez, doar am ajuns. Şi nu regret nici o clipă petrecută aici.
  Cred că cel mai potrivit mod în care aş putea transmite ce s-a întâmplat cu mine este să vă rog să va imaginaţi că intraţi într-o încăpere întunecată, şi singurul obiect din această încăpere este o oglindă, întunecată şi ea la rândul ei. Ce a reuşit Claus în aceste zile a fost să aprindă lumina în încăpere şi apoi să dea jos câteva din peliculele de pe oglindă, până am început să mă văd. E drept că încă nu suficient de clar, dar e un început, şi sunt convins că voi reuşi să mai curăţ din zgura depusă pe oglindă, acum că am văzut că se poate şi, mai important, că mi-a plăcut ce am văzut în oglindă.
  Mulţumesc din tot sufletul.

  C., Inginer a scris la 12 iulie 2013


  De trei ani de zile fac terapia “respiraţia sufletului” şi tot de atâta timp vindec, rând pe rând, răni adânci ale sufletului şi ale trupului. Fără această muncă nu aş fi aflat niciodată cât de adânci sunt aceste răni din copilărie. Fără această muncă viaţa mea ar fi fost un calvar. Fără această muncă nu aş fi aflat niciodată ce suflet frumos şi cald sunt. Fără această muncă nu aş fi aflat niciodată cât de multe pot realiza în viaţă cu tact, cu bucurie, cu blândeţe, cu linişte, calm şi tandreţe.
  Pentru toată viaţa mea recunoscătoare lui Claus.

  C., maseur a scris la 12 iulie 2013


  După acest rezidențial mă simt mai apropiată de mine însămi. Încep să mă cunosc. Încep să îmi permit să simt. Încep să trăiesc numai în clipa de faţă. Mă bucur de momentul în care scriu aceste rânduri pentru că asta e tot ceea ce am în acest moment. Recomand această experienţă oricui doreşte să se cunoască pe sine însuşi, oricui doreşte să se lase absorbit de zona necunoscută. Odată ce te arunci în acea zonă pe care nu o poţi controla, vei fi uimit de ce se ascunde după.
  O experienţă pe care o recomand cu încredere celor care vor să se redescopere.

  D., communication advisor a scris la 12 iulie 2013


  Îţi mulţumesc, Claus, că mă ţii de mână în timp ce îmi caut sufletul! Datorită ţie ştiu că nu voi fi niciodată singură (lonely), chiar şi când sunt singură (alone). Sunt atât de recunoscătoare că te-am întâlnit şi că am ocazia să învăţ ce înseamnă gentileţea (poate aşa o să învăţ să o aplic şi pe mine)!
  Anul acesta nu-mi mai promit nimic la plecare, nu-mi mai fac nici un plan, pur şi simplu iau cu mine darul minunat al vieţii.
  Încă ţin minte ce mi-ai zis printre primele dăţi când ne-am întâlnit: Fericirea e o călătorie, nu o destinaţie. (O voi face să fie a mea!) Nu înţelegeam aceste cuvinte de curând. Acum le simt.
  Ca de obicei, plec cu inima puţin îndoită, într-un colţ pe care ţi-l las ţie. Aş vrea să te fac mic şi să te bag într-un buzunar, să te fur, dar n-aş putea să fac asta lumii, care are atâta nevoie de ţine! Aşa că iau cu mine zâmbetul tău părintesc şi aştept cu nerăbdare să ne revedem cu bine!
  Danke!

  N., coordonator media a scris la 12 iulie 2013


  Pentru mine seminarul a fost foarte complex, am lucrat cu trupul meu, am eliberat tensiune fizică, am eliberat emoții ascunse 'sub covor' de multă vreme. Am învățat că este ok să fiu timidă și imperfectă și că nu e nevoie să mă forțez să fac nimic ce nu imi vine natural și asta a început deja să dea roade.

  Claus a avut un rol mare în asta, are o intuiție grozavă; ca nimeni altul a avut curajul și blândețea să mă facă să înțeleg unde eram falsă. În timpul sesiunilor de respirație mi-a picat foarte bine prezența lui alături de mine, mi-a dat încredere să 'scot tot'.

  A, Consultant management, București a scris la 03 iulie 2012


  Claus Kostka, terapeutul German care a susținut și facilitat workshopul de respirație e un tip extraordinar, are un simț energetic și emoțional incredibil. Se vede că are multă experiență și cunoaștere în domeniul ăsta. Claus e o combinație modernă și unică de șaman și psihoterapeut.

  Rezidențialul de respirație a fost pentru mine o experiență de o mare profunzime și cu un impact transformațional definitv în viața mea. Viața în sine și înțelesurile ei capătă o deschidere incredibilă după o astfel de experiență.

  R D, informatician, 40 ani, Bucuresti a scris la 01 iulie 2012


  Cu foarte mare greutate îmi pot găsi cuvintele care să poată exprima trăirile și sentimentele care te cuprind atunci cand participi la aceaste sesiuni. A fost o ocazie unică de a mă regăsi în totalitatea mea și în părți din mine și în răspunsurile pe care le-am dat celor din viața mea. Cu siguranță voi reveni și la alte sesiuni. Mulțumesc!

  P, Inginer, 38 ani, Bucuresti a scris la 30 iunie 2012


  Dintre toate seminariile pe care le-am parcurs, cel de respirație este cel mai greu de descris. Deoarece, atunci când descriem, inevitabil, apelăm la cuvinte (și implicit la minte) … Acest seminar m-a ajutat să trec dincolo de mintea rațională, să îmi simt cu adevărat sufletul și să mă simt întreagă cu tot corpul, cu inima, cu mintea, cu tot. Pentru mine, de fiecare dată când particip, este o experiență tulburătoare, care mă ajută să ajung la mine, dincolo de iluziile și poveștile în care deseori sunt prizonieră.

  Pentru mine Claus este un mentor. Admir la el combinația de forță și compasiune pe care am întâlnit-o atât de rar. Într-o muncă atât de delicată, Claus imi oferă siguranța și iubire, asta pentru ca el însuși a parcus acest drum.

  R, Coach, Bucuresti a scris la 29 iunie 2012


Articole și evenimente similare:

 

Trimite un mesaj organizatorului:


Recomandă unui prieten:


×