0 Ron
Produs Cantitate Pret
total
Total: 0 Ron
+ 15 cheltuieli de transport
Mergi la casa

Închide

„Observarea de sine”

de Red Hawk

Preț : 30 Ron
Citește aici primele capitole ale cărții.

Prezentare carte
Comandă online
Lansare de carte cu Red Hawk

Constelaţia Familiei Iulie

 • Despre constelații familiale


  Seminarul Constelația Familiei este creat pentru persoane sau cupluri care doresc să-şi rezolve probleme de viaţă
  importante şi care caută o bază liberă pentru evoluţia existenţei lor.  Participanţii vor avea experienţe revelatoare și vor primi soluții profunde legate de natura bolilor, a problemelor personale şi a relaţiilor între generaţii.

  Fiecare dintre noi trăieşte într-un sistem familial. Acest sistem este format din diverşi oameni: partenerii de cuplu, copiii, părinţii si toate celelalte generaţii dinainte care ne dau moştenirea culturală individuală.
  O mare parte din suferința noastră este legată în mod direct de evenimentele petrecute în trecutul familiilor noastre și de acțiunile străbunilor noștri. Este important să vedem că familia e un sistem care are nevoie de echilibru şi iubire pentru a înflori, exact ca și natura.
   

  Atunci când ordinea dragostei într-o familie este întreruptă, generaţiile care urmează suferă și pot deveni prizoniere într-un  destin care nu este în realitate al lor şi care îi opreşte din a-şi urma adevărata lor viaţă. Ne putem afla în această situaţie fără să vedem acest lucru şi fără să înţelegem că repetăm destinul altor membri din familia noastră.

  Atât timp cât nu ne vom regăsi pe noi înşine și "propria noastră viață", nu vom reuşi să ne dezvoltăm către întregul nostru potenţial într-un mod satisfăcător, nu vom trăi în armonie cu sufletul nostru şi nu vom avea linişte interioară. Seminarul “Constelaţia Familiei“ ne oferă posibilitatea de a ne opri din cercul nesfârşit al acţiunilor pe care le repetăm, deşi ştim că nu ar trebui să o facem.

  Beneficiile seminarului:

  Seminariile atelier “Constelația Familiei“ se adresează celor care doresc să aducă mai multă armonie și echilibru în viața lor, astfel:
        - să rezolve neînţelegeri, blocaje din familie, din cuplu sau din alte relaţii;
        - să oprească ciclul înstrăinării, abuzului, violenței şi altor disfuncţionalităţi din familie;
        - să lucreze cu dificultăţi legate de creşterea copiilor sau situaţii de familie dureroase (divorţ,
       
  părinte unic, pierdere de sarcină, infertilitate, avort, adopţie/custodie);
        - să descopere motivele de suferinţă fizică şi emoţională şi să înceapă procesul de vindecare
        (ex. migrene, astm, dezordini alimentare, depresii, fobii, atacuri de panică, tendinţe de

        sinucidere, droguri, abuz de alcool);
        - să lucreze asupra conflictelor profesionale existente în viaţa lor;
        - să-și găsească echilibrul în situații limită, boli grave sau moarte;
        - să-și găsească locul lor potrivit în viaţă;

  Cum se desfăşoară seminarul:

  În acest seminar fiecare participant care va dori să lucreze asupra familiei sale va fi întrebat care este dorinţa inimii sale. Nu avem nevoie de multe informaţii. Terapeutul va pune câteva întrebări biografice, despre părinți, bunici, parteneri sau situații, în funcție de ceea ce a ales participantul să lucreze. Apoi participantul va alege alte persoane din seminar pentru a reprezenta diverşi membri ai familiei sale. El/ea îi va poziţiona intuitiv în spaţiu. Odată ce sunt poziționați ei încep să se conecteze cu 'câmpul universal' și vor acționa ca și cum energetic ei cunosc persoanele care le reprezintă. Dacă unii reprezentanţi nu se vor simţi bine în poziţiile lor, aceasta poate fi o indicaţie că sistemul nu este armonios.

  Terapeutul va repoziţiona în spațiu încet, cu mare grijă şi cu respect reprezentanţii membrilor familiei până când o soluție va fi găsită. În acest caz o soluție înseamnă că toți membrii se vor simţi la locul lor și relaxați. Întregul grup va avea experienţa acestei soluţii ca fiind ceva impresionant şi transformator. Unele expresii verbale arhetipale și actiuni vor fi propuse de terapeut pentru a sprijini ca procesul de reconciliere să se întâmple. Acesta este momentul când sufletul începe să danseze și să cânte din nou.

  Când armonia este readusă în sistemul familial, experienţa profundă este ca atunci când spui din toata inima: ”Aşa este bine pentru mine!”.

  Studiile făcute de-a lungul timpului în astfel de seminarii desfăşurate în toată lumea au arătat o posibilitate uimitoare, care ar trebui atent studiată: dragostea urmează aceleaşi legi indiferent de cultura în care te-ai născut, europeană, asiatică, islamică sau africană.

  Aceste evenimente se adresează de asemenea și terapeuţilor, psihologilor, asistenţilor sociali, doctorilor, celor care profesează în domeniul sănătăţii, care vor avea ocazia să-şi dezvolte actul profesional prin această metodă eficientă.

   


  Pentru a afla mai multe despre Claus puteţi citi pagina dedicată acestuia.

   

 • Vă invităm să intraţi în această lume unică a Constelaţiilor Familiale facilitate de către Claus Kostka în România. În aceste seminarii cu participare internaţională, puteţi să vă înscrieţi ca participant, ca observator sau ca invitat la seara de introducere.
  Seminarul “Constelaţia Familiei“ ne oferă posibilitatea de a restabili ordinea dragostei în familia noastră și de a ne opri din cercul nesfârşit al acţiunilor pe care le repetăm, deşi ştim că nu ar trebui să o facem.

  Când și cât costa?

  Unde?  Înregistrare


  24 iulie 2015 - 26 iulie 2015

  Costul seminarului:
  ► Participanţi: 850 Ron
  ► Observatori: 315 Ron
  ► Invitaţi: 40 Ron


  Programul seminarului:
  ► Vineri, 24 Iulie  2015 19:00 - 22:00
  ► Sâmbată, 25 Iulie 2015 09:00 – 21:00
  ► Duminică, 26 Iulie 2015 09:00 - 19:00

  Pe parcursul seminarului vor exista pauze scurte de cafea în care vom oferi și ceai, prăjiturele, fructe. Pauza de prânz va fi aproximativ în intervalul 13:00 - 15:00. Masa de prânz nu este inclusă în costul seminarului.

  Seminarul este deschis participării internaţionale, ţinut în limba engleză şi tradus în limba română. Sunt bineveniţi participanţi vorbitori de română sau engleză. Comunicarea se poate desfaşura în ambele limbi. Persoanele care vin din străinătate pot fi sprijiniţi de organizatori în planificarea călătoriei lor (transport, cazare, informaţii).

  Participanţii sunt persoanele care îşi vor realiza propria constelaţie familială. Ei vor avea suficient timp să lucreze cu sistemul lor familial şi vor putea fi solicitaţi să ajute în cadrul seminarului ca reprezentanți în constelațiile altor participanţi.

  Observatorii sunt persoanele care vor participa în acest seminar, dar nu vor lucra asupra sistemului lor familial. Ei ar putea fi solicitaţi să ajute în cadrul seminarului ca reprezentanți în constelații. Indiferent dacă vor fi solicitaţi sau nu, ei vor participa activ și vor putea găsi în acest seminar noi perspective asupra propriilor circumstanțe de viață.

  Invitaţii sunt persoanele care vor participa doar în seara de introducere unde vor afla mai multe informaţii teoretice și practice despre metoda de lucru și despre cum se desfășoară o constelaţie. Dacă invitații doresc să se 
  înscrie la întregul seminar ca observator sau participant, vor trebui sa achite doar diferența de cost între invitat și observator sau participant. 

  Rezervarea locului la seminar se face odată cu plata avansului de 400 Ron pentru participant și 150 Ron pentru observator. Avansul este nereturnabil dacă decizia de a nu mai participa la seminar o comunici organizatorului cu mai puţin de 20 zile înaintea seminarului. Avansul se transferă la următorul eveniment similar dacă neparticiparea la seminar este anunțată cu cel puțin 10 zile înaintea începerii seminarului sau dacă neparticiparea este cauzată de circumstanțe fortuite. Dacă intenţia de a nu mai participa este comunicată cu mai puţin de 10 zile înaintea seminarului, nu putem garanta că locul tău în seminar poate fi ocupat de o altă persoană, aşadar nu mai putem garanta că avansul tău poate fi transferat la un alt eveniment.

  Rezervările făcute până la 30 Iunie 2015 beneficiază de o reducere de 10%.
  Rezervaţi-vă locul din timp, seminarul este limitat la un număr de 18 participanți și 18 observatori!

  Mai jos te poți înregistra online. Vei primi prin e-mail mai multe detalii despre participare.
  Dacă nu mai sunt locuri disponibile și dorești să participi la acest seminar, te poți inscrie pe lista de așteptare. În măsura în care apar locuri disponibile datorită renunțării altor participanți, te vom contacta telefonic pentru a-ți comunica posibilitatea participării. Înscrierea pe lista de așteptare nu oferă o garanție că vei putea avea un loc rezervat la seminar dar iți oferă prioritate în cazul în care apar locuri disponibile.

  Organizator: Oana Ionescu  / 0722 923 811
  Prin acest formular o poți contacta pe Oana pentru detalii. Vei primi un răspuns în cel mai scurt timp posibil.

  Unde?


  Centrul Seeds for Happiness
  Str. Fabrica de Chibrituri nr. 16, Sector 4, Bucuresti
  Zona Parc Carol - Autogara Filaret

  Mijloace de transport in comun:
      - Tramvaiul 7, pe ruta Piata Unirii - Progresu
     -  Autobuz 232, pe ruta Piata Unirii - Piata Sudului - Bd. Alex Obregia

  Înregistrare


  < Eveniment încheiat >

 • Testimoniale

  Trebuie să fii logat ca să poți scrie un testimonial.

  Aceasta metoda terapeutica (constelatia familiei) condusa cu atata dragoste si maiestrie de catre Claus, se deosebeste fundamental de celelalte psihoterapii.
  In primul rand prin aplicarea minunata a regulii”vorba misca, exemplul trage”. Astfel, intr-o singura sesiune de terapie, omul vede, simte, aude in jur de 30 de situatii reale, subliniez de viata reala, fara ca cineva sa le fardeze sau sa le modifice catusi de putin. De aici forta extraordinara a acestor vii exemple chiar daca in unele situatii ele s-au derulat cu multi ani, cu foarte multi ani in urma.
  Al doilea mare merit al constelatiei familiei este neimpunerea unor idei subiective, asa zis salvatoare (din partea terapeutului sau din terte parti) in planul de viata al subiectului. Astfel el, subiectul, dupa ce a vazut “exemplul”real petrecut aievea in familia lui, cu efectele si repercursiunile asupra psihicului personal, este ajutat si cu propriul efort va inlatura cauzele nocive, si astfel se va intoarce la o viata normala.
  Prin aceasta terapie noi pacientii intelegem clar si mult mai usor cum sa comunicam cu toti partenerii nostri (de viata sau de alta natura) in sensul de a nu incerca sa le impunem ca planul nostru de viata sa fie partial sau total suprapus peste planurile partenerilor. Astfel vom obtine si noi si ei o liniste a mintii mult dorita.

  M. a scris la 12 iulie 2013


  Nu știu cum funcționează dar știu că funcționează… sau mai correct spus, simt și văd că funcționează. Și mă surprinde cat de mult mă regăsesc în diverse constelații, care la prima vedere, nu au nici o legătură cu mine. Din acest motiv am revenit și voi continuă să particip. Cred că am foarte multe de înțeles și de învățat și această metodă, condusă de Claus, care are un dar special în acest sens, mă ajută foarte mult.
  Mă bucur și sunt recunoscătoare că am avut șansa și deschiderea să particip la prima sesiune de constelații. Sunt sigură că voi continua.
  Mulțumesc Claus și mulțumesc tuturor celor care fac posibile aceste experiențe.

  D, manager marketing si vanzari a scris la 23 februarie 2013


  Seminarul Constelatia familiei mi-a fost de ajutor atat in plan personal, cat si in plan professional pentru ca m-a ajutat sa stabilesc legaturi mai calde si mai autentice cu cei din jurul meu.
  In acelasi timp mi-au aratat mai clar in ce arii ale vietii mele am de lucrat si care ar fi drumul pe care sa merg ca sa imi ating obiectivele.
  Este o modalitate profunda de a invata cine esti pastrand contactul cu realitatea.

  M., trainer a scris la 23 februarie 2013


  Constelațiile familiale sunt cea mai eficientă forma de terapie pe care am avut ocazia să o fac sau de care am auzit. Nu sunt multe vorbe, în schimb fondul, esența problemelor unui sistem relațional, inaccesibile cunoașterii raționale, intelectuale, conștiente de multe ori, pentru că suntem atât de puțin obișnuiți să ne întâlnim si să ne cunoaștem sufletele, ies la iveală ajutându-ne nu doar să conștientizăm ce este în neregulă, dar, în mod minunat, această metoda de lucru permite și armonizarea unor astfel de sisteme.
  Rezultatele se văd începând imediat dar vindecarea continuă timp de săptămâni și chiar luni de zile, aducând beneficii semnificative în viața unui participant.

  I., economist a scris la 23 februarie 2013


  Multe mulțumiri și recunoștință pentru organizarea seminarului.

  O., inginer a scris la 23 februarie 2013


  Această metodă și seminarul este unul dintre cele mai puternice experiențe de auto-descoperire. Claus este un facilitator excelent în această călătorie, foarte calificat și competent. În timpul seminarului am simțit curiozitatea de a mă descoperi. Am aflat si câteva răspunsuri la întrebările mele și mă simt încurajat să continui această experiență. De asemenea, am învățat multe de la Claus și am primit noi perspective care să mă ajute să obțin chiar și o viață mai bună pentru mine și iubita mea.
  Va multumim Claus și Oana pentru atentia binevoitoare pe care o acordati participanților.

  B., sociolog a scris la 23 februarie 2013


  Trairi interesante, de o intensitate enormă, energie multă, inimi deschise, schimbarea destinelor.
  Totul este magic ca într-o poveste ce devine cu pași mici adevărată.
  Mă închin în fata ta Maestre.
  Mulțumesc și sunt recunoscătoare pentru tot.

  S., economist a scris la 23 februarie 2013


  Este al treilea seminar de constelații familial la care particip și sunt uimită de cat de mult te poate ajuta să înțelegi mai bine si să accepți anumite blocaje sau situații din propria viată.
  A fost un week-end plin de emoții ieșite la suprafață, sentimente uneori uitate, experiențe precum iertarea sau acceptarea sau reconectarea la propriile rădăcini. Mulțumesc!

  I., economist a scris la 23 februarie 2013


  Admir foarte mult munca lui Claus iar seminariile acestea mi-au schimbat viața. Mă simt foarte încrezătoare în ceea ce se întâmplă aici. Pentru mine este extraordinar cum deja de două ori am reușit să mă deschid si să pot arata unui întreg grup de oameni părți mai întunecate ale sufletului meu. Acest lucru s-a întâmplat datorită atmosferei, cadrului securizant creat de Claus. Pur și simplu știu că merge și de fiecare dată când vin mă simt în siguranță să lucrez chiar pe problema principală din acest moment. Va mulțumesc din suflet!

  A., logoped a scris la 23 februarie 2013


  Ceea ce mi-a placut cel mai mult a fost atmosfera pașnică pe care ați reușit să o creați în grup. Am fost impresionat de cât de situații grele din trecut au fost aduși în cele din urmă într-o energie bună și pozitiv. Sunt cu un pas mai departe în evoluția mea.
  Vă mulțumim!
  P.S. Deja știu pe ce mi-ar plăcea să lucrez data viitoare.

  M., coach a scris la 23 februarie 2013


  Un loc minunat pentru vindecarea ranilor sufletesti adânci și alinarea durerii.

  M., antreprenor a scris la 23 februarie 2013


  Constelația familiei este o metodă de dezvoltare personală care permite vindecarea relațiilor. Ce am simțit în acest spațiu mi-a redat bucuria de a trăi și mi-a deschis nu una, ci cel puțin douăzeci de perspective asupra evenimentelor din viața mea de până acum. Acum privesc cu mai multă relaxare și înțelepciune înainte. Fascinația mea pentru trecut a luat sfârșit.

  M., farmacist a scris la 23 februarie 2013


  Seminarul constelația familiei este o experiență de suflet, care te adduce mai aproape de sine, în care te redescoperi ca om; un “exercițiu” prin care iți rezolvi problem, blocaje și iți găsești armonia între ce gândești, ce simți și cum acționezi.
  Mii de mulțumiri Claus pentru munca minunată pe care o faci cu excelență!
  P.S. cu mare drag voi reveni …

  A., manager a scris la 23 februarie 2013


  Impresionant. Cald. Emoționant. Eliberator. Relevant.
  Cuvântul cu care inched această sesiune este “Recunoștință” După nici 2 zile am reușit să iert și am găsit iertarea. Sunt în pace.
  Claus este omul potrivit la momentul potrivit. Interesat, grijuliu, sigur găsește calea pe care tu nici nu o bănuiești pentru a te elibera de toate poverile pe care le cunoști sau nu.

  A., manager a scris la 23 februarie 2013


  Am participat pentru primă dată la un astfel de seminar, după ce am citit cartea lui Claus. Așteptările mele au fost că mă voi simți bine, îmi va face placer să petrec 2 zile la acest seminar, să îl întâlnesc pe Claus și alți oameni interesanți.
  A fost mai mult decât am așteptat, deși am participat că și observator, am simțit emoții foarte profunde, care au însemnat și o cale spre vindecarea unor râni adânci.
  Întâlnirea cu Claus a fost o șansă unică, o ușă spre o viată mai bună, pe care mi-o doresc pentru mine și pentru familia mea. Este un invatator, dedicate celor care îl înconjoară și un îndrumător extraordinary spre cunoașterea de sine. Îi mulțumesc pentru aceasta șansă.

  B., sociolog a scris la 23 februarie 2013


  După mai bine de un an de terapie , în sfârșit, am ințeles dinamica relației cu mama mea. Și, se pare, că astăzi am făcut un pas mare spre a vindea această relație si de asemenea spre a primi înapoi o parte din sufletul meu care era pierdut de atât de multe generații. Mulțumesc !

  D, advertising executive a scris la 12 octombrie 2012


  Constelațiile familiale chiar lucreaza. Efectul este vizibil chiar observator fiind. Iți schimbă relațiile din viata ta, iar experienta celorlalți devine un fel de intelepciune pentru tine. Claus este un suflet mare, care te imbogateste si știe mereu de ce ai nevoie. Multumesc ca am avut posibilitatea sa iau de la el puțină intelepciune.

  C., economist a scris la 12 octombrie 2012


  Particip pentru a patra oara. În acest weekend am lucrat o constelație care m-a ajutat să-mi recunosc problemele pe care le am in familie, mi-a indicat exact ce trebuie să lucrez in procesul de terapie si ce trebuie să schimb. Așa am ințeles ce vor copiii mei de la mine. Din suflet ii mulțumesc lui Claus. Este o persoana care m-a ajutat să invaț să traiesc.

  O., inginer a scris la 12 octombrie 2012


  Un seminar profund, imi vine să spun “o soluție” pentru problemele vieții, pentru un nou inceput! O experiența absolut inedită, unică pentru care ii mulțumesc din inima lui Claus. Sunt mai mult decat recunoscătoare. Keep one doing this job!

  A., manager a scris la 12 octombrie 2012


  O experiență extraordinară, chiar si in calitatea de observator. M-am regăsit in aproape fiecare constelație si acest lucru mi-a permis sa descopăr lucruri extraordinare despre mine si să ma vindec. Mulțumesc si abia astept să revin.

  A., jurist a scris la 12 octombrie 2012


  Am revenit din curiozitate, dar si pentru ca, desi la o vârsta destul de matura (62 ani), nu sunt incă impacată cu mine, nu sunt mulțumită de mine. Pe parcursul seminarului am constatat că ar trebui să fac cam 5-6 constelații pentru a-mi pune viața cât de cât în ordine. La inceput nu ințelegeam cum funcționează “curgerea energiilor” până când am fost aleasă să fac parte dintr-o constelație și atunci am simțit efectiv “ceva” legat de persoana pe care o reprezentam, dar totul s-a imbinat si cu propriile mele trairi. Nu stiu daca e normal, daca toata lumea reactionează așa sau dacă alții reușesc să se detașeze pe deplin, să se “umple” de persoana pe care o reprezintă. Una peste alta a fost o experiență extraordinară pe care de abia aștept să o repet si cu siguranță voi face, in timp, cele 5-6 constelatii care să-mi limpezeasca si liniștească viața. Multumesc Claus pentru profesionalism, umor si răbdare.

  C., traducator a scris la 12 octombrie 2012


  Seminarul Constelația familiei m-a ajutat să devin ce mi-am dorit toată viața să fiu și fie nu am știut cum, fie nu am îndrăznit.
  Am descoperit că deși știam multe lucruri despre mine, nu aveam cum să știu lucruri legate de familia mea de origine până la strămoșii mei îndepărtați.
  Deși uneori ne este greu să înțelegem, suntem hrăniți, alimentați de relația cu aceștia, ei sunt parte din noi la un nivel foarte profund.
  Constelația familiei m-a ajutat să scap de frici care uneori mă împiedicau să funcționez normal, să îmi înțeleg trairile sau să mă bucur de viată. Acum sunt o persoana mai încrezătoare și chiar cred că pot avea o viată.

  M., trainer & coach a scris la 12 octombrie 2012


  Este primul seminar la care particip. Am aflat lucruri uimitoare, am învățat sau cel puțin am plăcerea să cred că am învățat să mă port cu copiii mei care au 32 ani și respectiv 28.
  Încerc să le las spațiu, să nu îi mai sufoc cu dragostea mea care uneori este înțeleasă greșit.
  După 2 zile și jumătate petrecute aici am senzația că mi s-a luat un val de pe ochi, văd lumea, relația mea cu copiii și soțul și oameni din jur, diferit, adică relaxat, uneori chiar entuziast.

  Z., casnică a scris la 12 octombrie 2012


  Apreciez seriozitatea, profesionalismul și delicatețea domnului Kostka în procesul terapeutic. În urma lucrului, atât constelația mea, cat și în celelalte, nu numai că mi s-au clarificat foarte multe lucruri în minte, dar, la nivel profund, emoțional, sunt revigorată, mai clară și mai centrată. Toată recunoștință mea.

  V., inginer a scris la 12 octombrie 2012


  Revelator… pozitiv… benefic
  Este incredibil să poți creea un grup în care energia să aibă o forță atât de mare încât să ai curajul de “a te dezbracă la pielea goală” fără să fii judecat, fără să-ți fie rușine, ci dimpotrivă de a te ajută să-ți găsești răspunsurile căutate. Mulțumesc!

  T., economist a scris la 12 octombrie 2012


  Această muncă de vindecare prin constelații familiale a lui Claus Kostka, pe care o cunosc de 12 ani și la care am participat de mai multe ori, m-a ajutat foarte mult în procesul meu de dezvoltare personală căt şi de a privi de la un nivel mai înalt, paşii necesari fiecăruia în dezvoltarea umană.
  Cum să facem aceşti paşi fărâ să restabilim întâi ordinea dragostei?

  Această metodă este genială iar munca lui Claus este impecabilă în intuiţia lui măiastră combinată cu experienţa lui îndelungată de terapeut.

  D Z, Biolog, Freiburg a scris la 01 iulie 2012


  În acest seminar cu Claus am simțit și înțeles cu adevărat în ce mod suntem noi oamenii interconectați și cum generațiile trecute influențează generația noastră și cum noi vom impacta la randul nostru generațiile viitoare. Claus este un facilitator extraordinar. Are o intuiție remarcabilă iar în preajma lui lucrurile capătă claritate și alegerile devin simplu de făcut. Prin constelațiile facilitate de el am văzut și am completat chestiuni foarte importante din viața mea. Un alt impact important pentru mine a fost să particip în constelații ca reprezentant. A fost o lecție de umanitate pentru mine să simt sentimente pe credeam că le înțeleg și le știu dar de fapt niciodată le simțisem la același nivel de profunzime.

  Să-l cunosc pe Claus și să particip la seminariile lui e pentru mine un beneficiu personal de a-mi completa blocajele personale și familiale dar și o sursă continuă de inspirație și înțelepciune în viață.

  R D, informatician, 40 ani, Bucuresti a scris la 30 iunie 2012


Articole și evenimente similare:

 

Trimite un mesaj organizatorului:


Recomandă unui prieten:


×